CMS Content Management System

Wat is een Content Management System (CMS)?
Beheer eenvoudig uw eigen website”


Doormiddel van een Content Management System (CMS) kunt u eenvoudig uw eigen website beheren. Een Content Management System (CMS) zorgt ervoor dat alle gegevens die op uw website staan dynamisch worden opgeslagen in een database.

Wat zijn de voordelen van een Content Management System (CMS)?

Voor het onderhouden van een website doormiddel van een Content Management System (CMS) heef u geen technische kennis nodig. Doordat er geen technische kennis nodig is, kunnen er meerdere personen binnen een organisatie gegevens publiceren en actualiseren op de website. U kunt hierbij denken aan het beheren van teksten, bestanden, afbeeldingen en video. Door het dynamische karakter van een Content Management System (CMS) is het ook mogelijk, eenvoudig de structuur van een complexe website te veranderen.

Voor wie is een Content Management System (CMS)?

Doordat het beheren van een website doormiddel van Content Management System (CMS) functionaliteit veel tijd bespaart, is het voor zowel grote organisaties als zelfstandige ondernemers aantrekkelijk om te werken met een Content Management System.

Wilt u meer weten over Content Management System (CMS)?

- Advies (tel. +31(0)6 53812005)
- Of vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Welk Content Management System (CMS) adviseert van Birgelen Webdesign?

Het door ons meest gebruikte Content Management System (CMS) is Joomla, mede door de vele componenten, modules en plugins die in de meeste gevallen gratis door de ontwikkelaar ter beschikking worden gesteld. Van Birgelen Webdesign heeft zelf ook een aantal modules en componenten herschreven. Er zijn uiteraard ook componenten, modules en plugins waarvoor licentiekosten betaald dienen te worden. De kosten voor een dergelijke licentie worden uiteraard vooraf aan u bekend gemaakt!

De Content Management System (CMS)  Software pakketten waarmee wij werken zijn:

- Joomla - Wordpress - Drupal 

Uiteraard kunnen wij uw website ook als html sjabloon ontwikkelen. De nadelen hiervan zijn dat u uw website zelf niet kunt onderhouden. 

With a Content Management System
is maintaining your website simple! 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! 

CMS Content Management met Joomla
CMS Content Management met Wordpress
CMS Content Management met Drupal
Homepage in html sjabloon